(HAUKOTUS....) Siis nyt meinaa mennä väkisin silmät kiinni täällä töissä... on tää pennun kaitseminen sen verran raskasta puuhaa :))

Meidän aamut:
Klo 4.30 on herätys ja hetimiten ulos pisulle, sit teen omat askareet, eväät töihin, syön yms. ja sitten annan kissoille ja koisulle aamupalan. Noin klo 5.45 lähdetään taas ulos ja sit vähän ennen puol 7:ää lähden töihin.

Kuinkahan kauan mahtaa mennä että saan tytön opetettua sisäsiistiks sillä ainakin vielä tekee mihin sattuun. Silloin tällöin muistaa mennä paperien päälle muttemme ole opettaneet sitä sen enempää koska yritämme saada tekemään ulos. Jos jotain hyvää pitäisi löytää tuosta ulosmenosta niin jalat saavat ainakin hyvin liikuntaa kun ravaamme kerrostalon rappusia monta kertaa päivässä :)

Eih, nyt pitää lopettaa kesken kirjoitus kun silmät menevät ihan väkisin kiinni. Menenkin avaamaan niitä jotenkin ja jatkan tästä...

... no niin, siis tuosta sisäsiisteydestä että odotan kovin sitä aikaa kun saan herätä  ja tehdä aamutoimia, antaa koiralle ruoan ja sitten lähteä ulos. Ettei tarvitsisi käydä kuin yhden kerran ulkona, hmmm... taitaa vielä mennä aikaa, onhan hän vasta 8,5 vk joten palaan tähän aiheeseen parin kuukauden kuluttua.


Muokattu 15.6: Aamutoimia muutin kun löysin paremman järjestyksen.