Meidän ryhmä koostuu 7 koirakosta ja opettelimme hypyn, putken ja matalan puomin.

Peppi meni ihan hienosti nuo kaikki, onhan meillä 3 harjoituskertaa jo takana Kääpiökoirayhdistyksen harjoituksista mutta selvästi huomasi että matalan puomen kiipeäminen meni hyvin mutta yläpäässä kun tulee tasainen, Peppi epäröi vähäsen. Lopuksi se meni jo paljon paremmin ja Peppi heilutteli häntäänsäkin siellä tasolla.

Yleisesti Peppi riehui... tietenkin :/ ja haukkui ja siinä sitten yritin saada sitä hiljaiseksi vaihtelevin tuloksin. Ensi torstaina ruiskasen sillä vesipullolla heti ja muutenkin aion olla jämerämpi. Jos sana ei tehoa niin sitten vesi.

Ensi kerralla pitäisi harjoitella rengastasta ja jokin pöytä... mikä lienee mutta eiköhän se selviä sitten ja sitten tietenkin kerrataan noita edellisiä. Myös kepit ovat varmasti mukana koska emme ehtineet niitä tehdä kun tämä harjoitusmetodi on vielä niiden osalta epäselvä eli tehdäänkö kuja kepeistä vai sillä vanhalla normaalilla tyylillä opettaen.

Näin siis alkoi meidän ensimmäinen kertamme harrastuksen parissa ja ihan mukavalla mielellä lähden seuraavaan kertaan ja kun tuo porukkakin tuntuu olevan ihan jeeesss.... :)

429126.jpg