Huuh... 2. agiharjoitus takana ja olen ihan naatti... Peppi on kyllä sen verran kova riehumaan siellä kentällä että koko ajan saa olla sanomassa "nätisti, tänne, ei jne. jne" että taitavat nämä harjoitukset olla mulla paljon raskaammat kuin itse koiralle :))

Mutta meni meillä hyvinkin, tänään opeteltiin vanhojen kertausta tietenkin, matala puomi ja tällä kertaa ei nousun jälkeen ollutkaan enää pöytää vaan nyt juostiin eteenpäin niin kuin kuuluukin ja sitten lopussa piti pysähtyä kontaktille. Tämä meni meiltä ihan hyvin ottaen huomioon Pepin aran luonteen näihin uusiin vempaimiin.

Sitten opeteltiin rengas josta Peppi ei suostunut menemään millään läpi ja se sitten jäikin vain siihen renkaan tuijotteluun sieltä aukosta mutta hyvä että edes kurkki siitä läpi, on sekin jo parempi kuin että juoksisi karkuun :) Toiset koirat ne hyppivät siitä innolla läpi että näin meillä.

Sitten oli vuorossa viimeisenä kepit eikä tarvinnut kuin näyttää kädellä opastusta niin jo mentiin oikein kauniisti pujotellen, toiselta puolelta ohjaus olikin sitten vaikeampaa ja sanoin  kerran "kierrä".
Eli näissä kepeissä me nyt sitte vain kierrettiin niitä eikä menty kujaa mutta ohjaaja sanoi että ne jotka tähtäävät jo pidemmälle koiransa kanssa voivat sitten alkaa harjoitella kujaa kun se on mahdollista.
Mä epäilen että tää jää näillänäkyvin meille vaan harrastuspohjaksi tuon arkuuden takia joten pujotellaan vaan ihan hissukseen ja yritetään saada onnistuneita menoja.

Mukavaa tässä tosiaan on se että näitä kaikkia saa harjoitella siellä kentällä kun on vapaata joten harjoitusta tulee yllin kyllin sen 1,5 tunnin aikana. Peppi kyllä väsähti ja se menee riehumiseksi mutta kyllä tästä varmasti jotain käteenkin jää. Tuon ylenpalttisen riehumisen kun vielä saisi rauhoitettua jotenkin.

Ensiviikon torstaihin siis taas ja silloin on uudet harjoitukset :)