No niin, 3. agiharjoitus takana ja meni huomattavasti paremmin kuin edelliset. Yleistä riehumista ja haukkumista oli tietenkin mutta ruuttasin HETI vettä joka rauhoitti kummasti ja ehkä muutenkin nyt oltiin vähän rauhallisempia.

Harjoittelimme tällä kertaa 2 hyppyä peräjälkeen ja se tapahtui niin että ensin hyppy, "tänne" eli täys käännös ja toisella kädellä ohjaten hyppy. Peppi meni sen kolmannella kerralla ihan hienosti kun opimme MOLEMMAT miten pitää mennä. Eli kyllä se vaan on niin tärkeää myös tuo ohjaajan suoritus ja siinä on itselläkin harjoittelemista.

Sitten opeteltiin hyppäämään pöydälle ja siihen me sitten mentiin aina silloin tällöin ja ihan hyvin meni.

A-este laitettiin ihan matalaksi ja siinäkin Peppi epäröi ensin mutta meni ihan nätisti seuraavat kerrat. Iso A:ta ei suostu vielä menemään.

Sitten kokeiltiin me myös pussia joka meni ihan hienosti heti. Toki ohjaaja piti sieltä toisesta päästä pussinsuuta auki.

Sitten me harjoiteltiin ihan vaan muuten näitä vanhojen kertauksia eli puomia joka oli tällä kertaa se kunnon kisapuomi ja hienosti mentiin, keppejä vähäsen jotka pujoteltiin ihan mukavasti käden ohjatessa, hyppyjä, putkea joka menee ihan hyvin ja eniten rengasta joka ei onnistunut viime kerralla ollenkaan mutta tänään mentiin monta kertaa kun itse menin renkaan toiselle puolelle ja houkuttelin.

Eli ihan hyvä päivä tänään ja odottelemme ensi viikkoa.