Nyt on tosi tosi nopee kirjoitus edellisestä agiharjoituksesta.

Öööö... siis kun vielä muistais mitä harjoiteltiin.... Joo eli muurin yli hyppäämistä harjoiteltiin ja se meni ilman remmiä ihan hienosti, siitä suoraan puomille joka kanssa meni ihan hyvin.

Keinu oli uusi juttu jota ollaan päästy harjoittelemaan kotikotona kun isäni rakensi sellaisen ja se meni ihan hyvin.

A:ta harjoiteltiin ja tällä kertaa yritettiin iso A:ta. Sitä Pepukka ei suostu menemään joten laitoimme alastulorampille puoliväliin ja muutaman kerran jälkeen alkoi jo häntä heilua joten uskalsimme laittaa myös ylöstulorampin puoliväliin. Tätähän siis ei oltais tehty jos koira olisi pelännyt ihan hirveästi mutta koska alastulossa häntä jo heilui niin siksi uskalsimme kokeilla sitäkin ja sitä harjoitellaan nyt aina kun mahdollista.

Rengas meni jo ihan hienosti eli näytin ja sanoin "rengas" ja siitä sitten hypättiin läpi.

Pussiin mentiin ihan hyvin kuin myös putkeenkin.

Ai niin... ja tietysti kepit olivat harjoituksessa molemmin puolin ohjattuna tietenkin ja siinä on tekemistä vielä eli ei osaa mennä itsenäisesti muttei vielä kuulukkaan.

Eli ihan hyvä harjoituskerta taas oli ja tällä viikolla onkin sitten viimeinen kerta tätä alkeiskurssia.

Nyt sain myös tiedon että möllitoko alkaa huhtikuun puolella joten sinne siis ja siitä oma otsake kunhan vaan aloitamme harrastuksen. Sitä kestää 6 kertaa ja ehkä siitä sitten voimme siirtyä johonkin toiseen ryhmään kun tuota tokoa haluaisin myös kokeilla vastapainolle tähän vauhdikkaaseen agiharrastukseen.