Siitä on nyt viikko aikaa mutta noin yleisesti meni ihan mukavasti tällä kertaa.

Harjoittelimme 1. kerralla:
Hyppy, kepit, hyppy kierrä, kepit ja hyppy.

1. hyppy meni ihan ok ja nyt harjoiteltiin ekaa kertaa kepeillä niin että olin itsekin menosuuntaan ja se vaatii harjoitusta kun on ennen peruutellut. Peppi meni kepit kuulemma vauhdikkaasti että vielä kun harjoitusta lisäämme niissä niin hyvin menee. 2. hyppy meni ihan hyvin kuin myös niiden kierto ja sitten annoinkin jo palkan koska Pepiltä lähtee tuo mielenkiinto. Sitten lähdettiin taas kepeille joka harjoiteltiin toiselta puolelta kuin viimeksi ja hyvin mentiin kuin myös 3. hyppy.

2. kerralla harjoittelimme:
Hyppy, kepit, putkeen, kepit ja hyppy.

1. Hyppy meni taas ihan ok ja kepit melkein niin kuin viimeksi. Kepeissä alkoi tulemaan ohimenoja ja hosumista ehkä itselläkin. Putkeen ei sitten mentykään siitä suoraan vaan Peppi jäi ihmettelemään jotain?? ja niinpä otettiin keppien jälkeen makupalat esille ja tehtiin putki erikseen ja sen jälkeen makupala. Sitten otettiin putki ja kepit sen perään suoraan ja se meni ihan ok paitsi kepeillä taas hosuttiin.

Koska jokainen meistä suoritti radan itsekseen ilman muita häiriötekijöitä niin jouduimme myös odottelemaan vuoroamme aika kauan radan vierellä. Uskon sen vaikuttaneen tuohon toiseen harjoituskertaan eli Peppi ehti varmaan jo väsyä/kyllästyä kuin myös minäkin. Yritin kyllä pitää mielenkiintoa yllä vähän leikkimällä ja käskyttämällä.

Kun tuo 1. harjoituskerta meni niin pipariksi kuin vain voi mennä, edellinen jo paljon paremmin niin ei kylläkään mitään hajua miten tämä päivä mahtaakaan mennä. Enkä tiedä mitä esteitä harjoittelemme mutta kyllä varmasti alkaa tulemaan jo kontaktiesteitä ja Peppihän ei ole "yläilmojen" suorittaja joten... kyllä vähän jännittää.