Joo elikkäs 5. agiharjoitus oli jo pari viikkoa sitten mutten vaan ole muistanut kirjoitella. Se olikin viimeinen  harjoituskerta alkeiskurssilla ja tänään alkaa jatkokurssi.

Edelliset harjoitukset menivät aika mönkään ja huomasin huonon päivän heti kun yritimme suorittaa ensimmäistä menoa puomille. Yleensähän Peppi menee ihan mielellään sinne mutta nyt arkaili. Muutenkin haahuilua koko harjoitusajan ja yritinkin poimia niitä mukavia esteitä joita se voisi mennä ja kyllähän sellainen sitten löytyikin... kepeistä.

Kepit olivat meidän harjoituksen kohokohta ja niitä sitten harjoiteltiin. Peppi meni oikein hienosti niitä molemmin puolin ohjattuna ja saimme kuvattuakin videolle yhden kerran. Peppi löysi hienosti rytmin eikä takerrellut yhtään ja voi että kun olin iloinen. Kepit siis kruunasivat koko harjoittelupäivän.

Täydellinen epäonni kohtasi meitä A-esteellä. Olin laittanut taas Pepin A:n puoliväliin ja olin pukkaamassa peffasta eteenpäin kun yllättäen Peppi päätti kääntyä ja putosi alas. Muutenkin arkana ja ei niin järin ketteränä tyttönä tämä oli täydellinen epäonnistuminen ja siinä sitten maassa vähän aikaan ihmeteltiin ja katsoin kävikö pahasti. Yritimme suorittaa sen jälkeen keinua ja ei suostunut sitäkään menemään joten kerroin ohjaajallemme tapahtuneen kun hän ihmetteli Pepin haluttomuutta.
Pelkoa A:ta kohtaan ei kuitenkaan tullut sen enempää koska Peppi suostui menemään A:n lähelle ja vähän ajan kuluttua aloimme harjoitella sitä uudelleen ja hyvä niin sillä A:n harjoitukset jatkuivat sitten samaan malliin kuin ennenkin. Mutta silti tuosta A:sta tulee meille iso mörkö ja sitä pitäisikin jotenkin päästä harjoittelemaan ensin ihan matalana ja korottaa sitä korkeutta sitten pikku hiljaa.

Saapi nähdä miten tämänpäivän harjoitukset menevät... taidan ottaa ne ihan rennosti vaikka kyllähän sitä pitää vaatia kun kerran kurssilla ollaan mutta
kohtuu kaikessa... kyllä sitä A:ta pitäisi vaan taas päästä kokeilemaan.