Nyt unohtui ihan tämä agiharjoitus joten kirjoitan sen nyt.

Eli meillä oli 5 hyppyestettä peräkkäin ja koiran piti saada juoksemaan kaikki viisi ilman että sanomme mitään komentoja.

Pienellä harjoittelulla pääsimme esteet menemään 2 tai 3 kertaa niin että sanoin ekalla esteellä "hyppy" ja sitten vain juoksin vierellä ja Peppi oli ihan innoissaan.
Mutta kuten on jo nähty miljoona kertaa että jos samaa tahkotaan liikaa Peppi menettää mielenkiintonsa ja niinhän siinä sitten taas kävi. Olisi pitänyt sanoa ohjaajalle että jätetään tähän kun onnistuimme niin hyvin ne muutamat kerrat ja vaikka olisi sitten yrittänyt vähän ajan päästä lisää.

Ohjaaja sanoi aina vain otetaan vielä kerran, vielä kerran ja sitten oli jo hyvä että saimme Pepin hyppäämään edes sen ensimmäisen hypyn joten ei kovin hyvä tulos.
No mutta, tiedän sanoa sitten seuraavalla kerralla kun kerta tämä on ihan selvä peli Pepin kanssa eli muutama onnistunut, iloinen fiilis jää niistä ja sitten pitää jo tehdä muuta, muuten mennään männikköön ja lujaa.

Vähän epäilyttää tuo A:n harjoittelu joka on nyt torstaina että pitäisiköhän lähteä sitä ollenkaan yrittämäänkään.
Pitäisikö antaa vain vähän ajan kulua että saataisiin lisää itseluottamusta ja onnistumisia näillä muilla esteillä ja sitten vasta?
Pitäisikö laittaa este niin matalalle että varmasti menee siitä?
Pakottamalla en nimittäin saa kuin huonoa aikaiseks, sen olen jo huomannut ja tuskin tulee mun perässä edes A:n päälle vaikka kuinka siellä killittäisin ja keikkuisin. Eihän Peppi uskalla edes meidän rappusia mennä siellä ylätasanteella vaikka kuinka olen vieressä ja kävelen ne ylös asti ihan samalla lailla kuin alhaallakin tai että tuen vatsasta ettei tule liukastumisia, pukkaan peffasta jne jne... Mitä ihmettä tässä tekisin ettei mennä ojasta allikkoon :(