Kun ei nyt ollut harjoituksia niin käytiin tuossa viikonloppuna kotona harjoittelemassa keppejä ja otin sitten sen keinunkin esille koska se oli niin vaikea viimeksi.

Muuten ei olisi tullut tuota keinua mieleenikään yrittää mutta otin Pepin uudet tossut mukaan jotka eivät liu'u ja siitä sitten mentiin. Alku aina hankalaa ja koko keinu piti ottaa ihan kuin alusta alkaen mutta kohta mentiin jo ilman remmiä eikä tarvinnut kuin sanoa "keinu" niin sinnepä mentiin. Otin lopuksi kyllä vastaan ettei keinu rämähdä alas kun nyt näin alusta lähdettiin taas mutta hyvin meni.

Kepit menivät jo paremmin kuin viimeksi mutta rytmiä ei löytynyt vieläkään. Hallillahan Peppi löysi tosi hienosti rytmin mutta ei tämä mitään... harjoitusta harjoitusta.
Päätavoitteeni onkin nyt saada vähän vieroitettua tuota namikättä pois jota Peppi seuraa herkeämättä ja kotiharjoituksissa aloin jo onnistua siinä.
Otin ohjaavasta kädestä namin pois kokonaan ja vähän annoin sillä silti rytmiä ja muutamia kertoja mentiin jo pari kepinväliä ihan itsenäisesti ja kehuin vieressä.

Kohta voin alkaa varmaan olemaan jo ihan hiljaa vieressä vai pitäisiköhän siinä samalla sanoa jotain ?? Luin jostain ettei saisi puhua mitään ettei koira mene sekaisin, mitenköhän tuon asian laita mahtaa olla?