Toiseksi viimeinen harjoitus oli eilen ja sunnuntaina olisi viimeinen... mitäköhän sen jälkeen :O

Hyppy korkeammalla esteellä
hyvin yli ihan ensimmäisellä yrittämällä mutta odottamista pitää harjoitella hypyn toisella puolella. Mul on itsellä se ongelma et ku mä pelkään Pepin liikkuvan niin alan hiippailemaan, katsomaan oudosti jne. jne... onks se sit mikään ihme että koira liikkuu kun meen viereen :D Pitäis vaan kävellä ihan reippaasti siihen viereen rennon oloisena niin sit meni hyvin.

Luoksepäästävyys jälleen hyvä. Tämä on suuri voitto meille kun muistelee alkuaikoja ja Pepun riehumista kun ihminen lähestyi.

Paikallaolo ihan ok ei hyvä. Pysyi sivulla, meni maahan mutta kun sanoin "paikka", nousi istumaan jälleen jostain ihmeen syystä ja jouduin sanomaan uusiksi käskyt. Paikallaolossa myös makaa vinossa mikä johtui kuulemma vinosta perusasennosta joten kiinnitän huomiota seuraavaksi siihen.

Kosketusalustaa myös kokeilimme... nooh.... en oikein näe siinä hyvää harjoitusapua meille koska olen opettanut Pepulle kaiken erilailla mutta voihan se olla ihan hyvää aivotyöskentelyä sekin.

Maahanmenoja taas harjoittelin ihan nopeita sellaisia ja liikkeestäkin ja oikein terhakasti meni maahan... paremmin kuin silloin joskus.

Luoksetulo sivullekäskynä oli tooooosi hyvä eikä ohjaaja löytänyt juurikaan mitään vikaa mutta koska jostain pitää sanoa :)) niin voisin kiinnittää enemmän huomiota kummalla jalalla lähden jotta eri liikkeet olisivat selvempiä koirallekin. Hmmm... mites se olikaan, vasemmalla kun seurataan ja oikealla kun jätetään, olikohan se noin päin :O

Sitten kokeilin vielä yhden ruutuharjoituksen kun ne tötsät olivat kentällä valmiina ja muut olivat lähteneet. Pepu ei ymmärtänyt ruutua ekalla, sit menin lähemmäs ja nyt juoksi ruudun eteen josta pyysin luokseni ja ohjaajan idealla otin kolmannen kerran niin että Pepu oli paikalla, itse kävelin ruutuun jossa vähän tömistelin ja sanoin ruutukin ja sitten takaisin Pepun luo. Ruutu-käskystä meni suoraan ruutuun josta palkkasin. Tässä kuulemma vähän huijattiin koiraa että siellä on jotain kivaa.

Palkkaamista teen nyt taskusta kun se tyyli tuntuu mukavimmalta eli yhtään en kädessä namuja kantele jos ei ole ihan pakko.