Ohhoh... nyt on tullut vuoden harjoittelutauko tarkoittaen että emme ole ryhmässä käyneet. Se vain loppui... ei meitä ollut enää kuin kaksi harjoittelijaa ja sitten tuli kylmä syksy jolloin meni viimeisetkin mielenkiinnon rippeet. Peppi kun on vähän hankala näiden ilmojen kanssa.

Harmittaa... no tietenkin kun aikoinani otin koiran juuri harrastekaveriksi mutta meidän harrastus on nykyään ollut metsissä ja soilla kävelyä koska olemme innostuneet enemmän ja enemmän vain luonnon valokuvaamisesta. Koko kesälomakin meni metsissä tarpomiseen. Ongelma tässäkin on se että emme voi ottaa Peppiä mukaan kesäkuumalla, se ei vaan yksinkertaisesti kestä kuumaa, köhii ja oksentaa limaa, pahimmassa tapauksessa suusta tulee jo vaahtoa ja siinä vaiheessa koira menee olalle. Tähän pisteeseen ei tänä kesänä onneksi päästy koska osasimme välttää tämän. Lääkärissä on käyty eivätkä löytäneet mitään vikaa ainakaan sydämestä eikä kilpirauhasista, muita kokeita ei sitten otettukaan.

Pitäisiköhän alkaa taas hakea jotain ryhmää jostain että tehtäis edes jotain ja sais tännekin taas kirjoituksia aikaiseks, katsotaan katsotaan :)